ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Πραγματικές αξιολογήσεις από τους πελάτες μας
Pelagia Karaili
Pelagia Karaili
13/06/2023
Αξιόπιστοι συνεργάτες και επαγγελματίες. Είναι δίπλα σου να σε συμβουλέψουν και να σου προτείνουν λύσεις. Συνεπείς στο χρόνο που έχετε συμφωνήσει.
Ελευθέριος Φουντουκίδης
Ελευθέριος Φουντουκίδης
18/05/2023
Επεμβάσεις καθαρισμού και αύξησης απόδοσης κλιματιστικής μονάδας στο κατάστημα Coup Αριδαία . Επαγγελματισμός και αποτελεσματικότητα στην δουλειά! Μπράβο σας!
Dimitris Kanıoğlu
Dimitris Kanıoğlu
11/04/2023
Εξαιρετικοί Επαγγελματίες! Δίπλα σου κάθε στιγμή στο τεχνικό κομμάτι, αλλά και στο συμβουλευτικό! Αδιαμφισβήτητη πρόταση για κάθε επαγγελματία της εστίασης και όχι μόνο!
George Katakalidis
George Katakalidis
05/04/2023
Πραγματικά επαγγελματίες. Οι καλύτεροι στο είδος τους.
Kostas Gravanis
Kostas Gravanis
30/01/2023
Η kotsaris-air είναι από τους καλύτερους στον κλάδο των εξαερισμών μιας και συνεργάζομαι χρόνια με την εταιρία τους. Η ευγενια και ο επαγγελματισμός τους είναι αυτό που τους χαρακτηρίζει. Θα σου βρουνε λύση σε ότι ανάγκη έχεις.
Πετρος Κουμεντακος
Πετρος Κουμεντακος
19/01/2023
Η έννοια του Επαγγελματία!
Dimitris Triantopoulos
Dimitris Triantopoulos
19/01/2023
Είναι πολύ δύσκολο να βρεις σωστούς τεχνικούς σήμερα για να σου κάνουν σωστή δουλειά. Εγώ χρειάστηκα εγκατάσταση μεγαλύτερων αγωγών απορρόφησης για λούστρο και επανασχεδιασμό αγωγών συστήματος κλιματισμού ώστε να πηγαίνει η θέρμανση χαμηλά. Όταν τους πήρα ήμουν επιφυλακτικός με όλα αυτά που είχα δει από άλλους που πλήρωνα λεφτά και δουλειά δε γινόταν. Τα παιδιά ήρθαν, έκαναν μελέτη και με πολύ προσοχή και επαγγελματισμό, προτείνωντάς μου λύσεις που κανείς άλλος δεν είχε καν σκεφτεί, χωρίς να θέλουν να πουλήσουν πράγματα που δε χρειάζόμουν. Κατόπιν έφτιαξαν τόσο μελετημένα, διακριτικά και καλαίσθητα τους αεραγωγούς που δεν το πίστευα όταν τελείωσαν. Όλα "έδεναν" τέλεια κι αρμονικά, χωρίς να καταλαβαίνεις ότι βρίσκονται στο χώρο. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και εννοείται πως θα τους ξαναπάρω για οτιδήποτε χρειαστώ.
Pantelis Kyrkenidis
Pantelis Kyrkenidis
17/01/2023
Τα καλύτερα παιδιά και από τους καλύτερους επαγγελματίες!
Today's
Today's
17/01/2023
Πολύ καλή συνεργασία 10 ετών! Επαγγελματική συμπεριφορά!